Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre KVO AUTO PARTS SRL (numita TAVITE-PORTBAGAJ.RO de aici inainte), prin intermediul magazinului virtual https://www.tavite-portbagaj.ro/

Legea aplicabila contractului este cea a statului roman.

Prezenta sectiune defineste orice contract in temeiul caruia Vanzatorul, TAVITE-PORTBAGAJ.RO,  transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora.

Folosirea acestui site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor listate mai jos.

In cazul in care ne informati, inainte de incheierea contractului (verificarea comenzii), ca solicitati livrarea inainte de sau la o data anume precizata, aceasta data fiind esentiala din punctul dvs. de vedere, va rugam sa nu plasati comanda, TAVITE-PORTBAGAJ.RO neasumandu-si responsabilitatea pentru livrari la date fixe, ci inauntrul termenului fixat in prezentul contract.

Prin accesarea in continuare a site-ului de catre dvs. reiese acordul dvs. expres, explicit si in cunostinta de cauza cu privire la acceptarea termenilor si conditiilor contractuale, contractul TAVITE-PORTBAGAJ.RO aducand efecte obligatorii asupra dvs.

Totodata, prin plasarea unei comenzi de catre dvs. pe acest site, recunoasteti in mod explicit ca aceasta comanda implica o obligatie directa de a plati vanzatorului TAVITE-PORTBAGAJ.RO.

1. PREAMBUL


Cumparator - persoana fizica sau juridica sau alta entitate care isi face un cont pe site si care plaseaza o Comanda confirmata de Vanzator.

Vanzator - KVO AUTO PARTS SRL, cu sediul social in Pitesti, Str. Bibescu Voda 9A, telefon: 0758.970.858, adresa de e-mail magazin@tavite-portbagaj.ro.


Comanda - un document electronic aparut ca forma de comunicare intre TAVITE-PORTBAGAJ.RO si Cumparator, prin care TAVITE-PORTBAGAJ.RO este de acord sa livreze produsele comandate si Cumparatorul este de acord sa achite contravaloarea acestora.

Produse - bunuri care urmeaza a fi furnizate de catre TAVITE-PORTBAGAJ.RO Cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.

Contract - o comanda confirmata de catre Vanzator.

2. INFORMATII DESPRE PRODUSE


Produsele comercializate prin intermediul site-ului https://www.tavite-portbagaj.ro sunt NOI si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

TAVITE-PORTBAGAJ.RO poate publica pe site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului contract si in limita stocului disponibil.

Din acest motiv TAVITE-PORTBAGAJ.RO isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stocul magazinului sau produsele ramase se demonstreaza a fi neconforme pentru livrare sau din motive independente de TAVITE-PORTBAGAJ.RO.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia etc.) reprezinta o informare a clientului din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate si cu titlu de prezentare.

Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si contin TVA.

Cumparatorul va fi obligat sa achite si toate costurile suplimentare de transport, de livrare, taxele postale sau de orice alta natura, suportate de profesionist pentru a va pune in posesia produselor comandate, costuri care se adauga la pretul produselor comandate. (vezi cap.6 "Livrarea")

Costul de utilizare a mijloacelor de comunicare la distanta in vederea incheierii contractului va apartine in totalitate.

De asemenea, in cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru nici un alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de TAVITE-PORTBAGAJ.RO.

Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor prezentate pe site fara o notificare prealabila.

Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii plasate de dvs. nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email la adresa specificata de dvs. la inregistrare.

TAVITE-PORTBAGAJ.RO ofera garantia prevazuta de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

Cumparatorul este de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propria raspundere.

Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs. si cea a produsului sau decalajele in ceea ce priveste masura/dimensiunea produselor datorita particularitatilor acestora.

3. GARANTIA LEGALA DE CONFORMITATE A PRODUSELOR


Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie de conformitate conform legislatiei in vigoare.

Prezumtia lipsei de conformitate nu poate fi invocata atunci cand:

este incompatibila cu natura produsului - aceasta situatie intervine, in general, in cazul produselor a caror durata de viata este mai mica de 6 luni;
este incompatibila cu natura lipsei de conformitate - lipsa de conformitate este provocata de utilizarea incorecta a produsului de catre consumator sau de uzura normala a produsului.
Produsele comercializate de TAVITE-PORTBAGAJ.RO sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Garantie voluntara conventionala se poate acorda doar daca producatorul ofera o astfel de garantie comerciala.

In nici intr-un caz drepturile consumatorului nu sunt afectate de existenta sau inexistenta unei garantii conventionale comerciale.

Daca sunteti persoana fizica, va reamintim drepturile dvs. ca si consumator prevazute in Legea nr. 449/2003, in special art. 9-14, si anume:

Art. 9 - Vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul cand au fost livrate produsele.

Art. 10 - In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire, conform art. 11, sau sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului ori de rezolutiunea contractului privand acest produs, in conditiile art. 13 si 14.

Art. 11 - (1) In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata.

(2) O masura reparatorie va fi considerata ca disproportionata, daca ea impune vanzatorului costuri care sunt nerezonabile in comparatie cu cealalta masura reparatorie, luandu-se in considerare:

valoarea pe care ar fi avut-o produsele daca nu ar fi existat lipsa de conformitate;
importanta lipsei de conformitate;
daca cealalta masura reparatorie ar putea fi realizata fara un inconvenient semnificativ pentru consumator.
(3) O masura reparatorie va fi considerata ca imposibila daca vanzatorul nu poate asigura produse identice pentru inlocuire sau piese de schimb pentru reparare, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

(4) Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si consumator, si fara niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 14 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

(5) In cazul repararii produsului, in acesta vor fi montate numai piese noi.

Art. 12 - Notiunea fara plata, prevazuta la art. 10 si 11, se refera la toate costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile postale, de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, montare, manopera, materiale utilizate si ambalare.

Art. 13 - Consumatorul poate solicita o reducere corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului in oricare dintre urmatoarele cazuri:

daca nu beneficiaza nici de repararea, nici de inlocuirea produsului;
daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie intr-o perioada de timp rezonabila;
daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie, conform art. 11 alin. (4), fara inconveniente semnificative pentru consumator.
Art. 14 - Consumatorul nu este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului, daca lipsa conformitatii este minora."

4. COMANDA


Cumparatorul poate efectua Comenzi pe site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda angajandu-se la plata prin una din modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei Comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Daca TAVITE-PORTBAGAJ.RO confirma comanda integral, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.

Acceptarea Comenzii de catre TAVITE-PORTBAGAJ.RO se considera finalizata atunci cand exista o confirmare telefonica sau electronica (via e-mail) din partea TAVITE-PORTBAGAJ.RO catre Cumparator, conform careia Comanda a fost verificata, si urmeaza sa intre in procesul de livrare, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului.

TAVITE-PORTBAGAJ.RO nu considera o comanda neconfirmata, adica pentru care nu a fost trimis email de confirmare, ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea finala a Comenzii de catre TAVITE-PORTBAGAJ.RO.

5. MODALITATEA DE PLATA


Puteti alege dintre urmatoarele modalitati de plata:

- Plata la livrare, ramburs, la predarea coletului de catre curier.

6. LIVRAREA


Livrarea se face prin curierat rapid cu unul din partenerii nostri.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. in momentul in care dvs. sau o parte terta desemnata de dvs., alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a produselor comandate.

Nu acceptam onorarea comenzilor prin transportatori indicati de dvs. In acest contract, doar Vanzatorul poate avea optiunea alegerii transportatorului.

Ne rezervam dreptul de a nu mai onora si expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile contractuale, pecuniare sau de alta natura fata de TAVITE-PORTBAGAJ.RO.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a anula comenzile cu date de contact incomplete/incorecte in lipsa unui raspuns din partea Cumparatorului.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza cel mult doua comenzi a caror livrare nu a putut fi efectuata cu succes in decurs de o luna.

Pentru perioadele promotionale (Black Friday, Craciun, Anul Nou, Paste, etc.), termenul de livrare al comenzilor plasate in intervalul desfasurarii campaniei, poate fi diferit de cel afisat pe site-ul TAVITE-PORTBAGAJ.RO.

7. PROMOTII SI CONCURSURI


Stabilim regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau pe paginile oficiale din retelele de socializare.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site.

In perioada unei campanii de reducere, DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZA, se va aplica discountul cu valoarea cea mai mare.

Comenzile care contin vouchere de discount sau valorice nu pot fi cumulate cu alte reduceri!

Promotiile sunt valabile pentru comenzile plasate si ale caror produse au fost adaugate in cosurile de cumparaturi pe durata desfasurarii campaniei si in limita stocului disponibil.

TAVITE-PORTBAGAJ.RO poate anula o promotie sau un concurs fara o notificare prealabila.

Prin participarea la Campanii, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, Termenilor si Conditiilor Regulamentelor Oficiale publicate si ale legislatiei aplicabile.

8. FRAUDA


Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului TAVITE-PORTBAGAJ.RO sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul TAVITE-PORTBAGAJ.RO, va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.

9. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA


Toate drepturile rezervate. Continutul site-ului TAVITE-PORTBAGAJ.RO (incluzand, dar fara a se limita la textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia si orice alte materiale) este protejat de legea dreptului de autor si este proprietatea KVO AUTO PARTS SRL, neputând fi utilizat fără acordul prealabil scris al proprietarului. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial. Sunt interzise copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, afişarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea Continutului in orice alt context decat cel original intentionat, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului TAVITE-PORTBAGAJ.RO. Incalcarea conditiilor de utilizare a site-ului TAVITE-PORTBAGAJ.RO atrage raspunderea civila sau penala a persoanelor responsabile.

10. LIMITARE DE RESPONSABILITATE


Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

TAVITE-PORTBAGAJ.RO nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre TAVITE-PORTBAGAJ.RO a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

11. FORTA MAJORA


TAVITE-PORTBAGAJ.RO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de TAVITE-PORTBAGAJ.RO care includ: incendii, explozii, inundatii, conditii meteorologice extreme, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

12. LITIGII


Orice litigiu aparut intre Utilizatori si TAVITE-PORTBAGAJ.RO va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.